Kickstart

Kickstart is een door D2F Marketing ontwikkeld systeem dat geheel automatisch jouw fanbase opbouwt.

Hoe het werkt.

Na aanschaf van “Kickstart” koppelen wij jouw website met een email-autoresponder en plaatsen een formuliertje op je website. Mensen kunnen op dit formuliertje hun naam en emailadres invullen en wanneer zij op verzenden klikken krijgen zij automatisch bijvoorbeeld 1 of meerdere gratis liedjes als download. Ze krijgen zelfs nog een aantal e-mailtjes in de dagen daarna, waarin jij hun o.a. bedankt voor hun belangstelling en waarin jij aangeeft dat je hoopt dat ze fan van je blijven.

Al deze e-mailtjes maken wij voor je aan en hiervoor hoef je dus zelf niets te doen.

Opt-In Formulier

Het opbouwen van je fanbase gebeurt helemaal automatisch. Het gaat vanzelf groeien zonder dat je daar nog iets voor hoeft te doen. Het systeem slaat alle namen en e-mailadressen op in een database. Later kun je alle fans in je database tegelijkertijd e-mails gaan sturen. Eerst doe je dat om je relatie met je fans te verstevigen en later kun je zelfs jouw muziek en merchandise gaan aanbieden voor promotie en verkoop. Zo hou je alles in eigen hand en ben je baas over je eigen carrière.

Wij monitoren dit allemaal voor je en informeren je regelmatig over de groei van je fanbase en geven je “tips en tricks” om deze nog sneller te laten groeien.

Maak kennis met “KICKSTART”

Kickstart Aanbieding

Geïnteresseerd maar wil je eerst nog graag wat meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons: 0548 548 102.